ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα το παραλάβετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος, άλλο προϊόν ή ακόμη και επιστροφή χρημάτων (αφορά σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα και όχι σε ειδικές παραγγελίες προϊόντων).

Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη και θα αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής.

Τα έξοδα μεταφορικών της επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνουν το xxl4u.gr μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που έχετε παραλάβει είναι ελαττωματικό.

Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα αποστολής της επιστροφής/αλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για τον λόγο αυτό θα ήταν καλό πριν κάνετε μία παραγγελία, να είστε σίγουροι για τα μεγέθη που επιλέγετε, μετρώντας σωστά τις διαστάσεις του σώματος σας, όπως σας υποδεικνύουμε στην ενότητα ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΓΕΘΩΝ.

Είναι απαραίτητο τα προϊόντα που επιστρέφετε/αλλάζετε να είναι στην άριστη κατάσταση που παρελήφθησαν χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους, πλήρη, εντός της συσκευασίας τους (σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994) και συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών αγοράς (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο-Δελτίο αποστολής).

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους θα σας επιστρέφονται με δική σας χρέωση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία.

Στην περίπτωση αυτή, το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής επιβαρύνει τον πελάτη και θα αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής.

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν από εσάς, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που το xxl4u.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα.

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη (Eurobank), τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο xxl4u.gr

Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν διαθέτει λογαριασμό  στην Eurobank, επιβαρύνεται με το κόστος μεταφοράς των χρημάτων από τράπεζα σε τράπεζα.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται ότι όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην άριστη κατάσταση που παρελήφθησαν χωρίς φθορές, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί ταμπελάκια ή σημάνσεις που φέρουν επάνω τους, πλήρη, εντός της συσκευασίας τους (σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994) και συνοδεία όλων των απαραίτητων παραστατικών αγοράς (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο-Δελτίο αποστολής).

Προϊόντα που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους θα σας επιστρέφονται με δική σας χρέωση.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ-ΑΚΥΡΩΣΗΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στο sales@xxl4u.gr ή τηλεφωνικά στο 210 5716400 και εμείς θα σας καθοδηγήσουμε για τις απαιτούμενες ενέργειες.

Product added to wishlist